Blogger du om psykisk helse og vil være med på gruppeblogg?

Blogger du om psykisk helse? Bli oss i psykisk samarbeid! 

Gruppebloggen er åpen for alle som er interessert i å skrive om, lese om eller støtte alle som blogger om psykisk helse. Gruppebloggen ble opprettet som en arena hvor de som blogger om psykisk helse kan finne støtte i å lese andres erfaringer og dele sine egne. Når gruppebloggen var aktiv forrige runde var den en kilde til oppmuntring og støtte for mange av medlemmene, og vi ønsker å få den dit igjen, derfor ønsker vi deg som medlem. Send en forespørsel når du er inne på gruppebloggadressen, så er du med oss:) 

 

Sammen er vi sterkere! 

Under følger en guide for hvordan du både blir medlem og hvordan du poster innlegg til bloggen. Samme metode gjelder for å poste gamle innlegg du allerede har publisert tidligere på din egen blogg til gruppebloggen, vi vil gjerne ha disse også!. 

3 kommentarer

Bunny Trash

29.05.2017 kl.23:34

Hvordan fungerer dette? Jeg er gjerne med dere.

psykisksamarbeid

30.05.2017 kl.11:56

Bunny Trash: I venstemenyen under Sosial står det Grupper, gå inn der og søk opp psykisksamarbeid og søk om å bli medlem. :) Deretter er det bare å huke av psykisksamarbeid i fremtidige innlegg og gjerne poste gamle innlegg til gruppebloggen også:)

Torunn

07.06.2017 kl.10:32

Veldig, VELDIG bra!!

Skriv en ny kommentar

hits